برگزاری مراسم شب شعر عاشورایی

در روز 5 آبان ماه 95 دانشگاه پیام نور لواسانات به همت انجمن ادبی سیمرغ اقدام به برگزاری محفل ادبی با محوریت محرم و امام حسین (ع) نمودند این محفل با حضور ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر حاتمی ، معاونت دانشگاه جناب آقای غفار بیات و جمعی از اساتید دانشگاه و با حضور افتخاری جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا نبوی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر شهریاری در مورد تاریخچه شعر آیینی در ادبیات فارسی نکاتی را بیان فرمودند سپس جناب آقای دکتر حسینی نیز در این باب سخنانی ایراد فرمودند. این محفل با مقاله و شعرخوانی دانشجویان ادامه پیدا کرد و حضور دانشجویان شاعر دانشگاه و شعر خوانی آنان در مورد محرم رونق بخش این محفل بود.سپس یکی از دانشجویان به نام خانم فاطمه پیرهادی خلاصه ای از مقاله ای درباره (حر) ارائه نمود .