مراسم بزرگداشت روز نهم دی و افتتاحیه بسیج اساتید در دانشگاه پیام نور لواسانات

در روز پنجشنبه مورخ نهم دی ماه سال 95 مراسم افتتاحیه بسیج اساتید با حضور ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر حاتمی ، جناب آقای دکتر خواجه سروی ، جناب آقای ساروقیان مسئول بسیج اساتید ، جناب آقای بیات معاونت سابق دانشگاه ،جناب آقای مقدم مدیر حراست استان تهران، حاج آقا سبحانی و حضور افتخاری جناب آقای حاج آقا احمدی روشن پدر شهید مصطفی احمدی روشن برگزار گردید.

در ابتدای مراسم جناب اقای دکتر حاتمی به مهمانان و مدعوین برنامه مخصوصا پدر شهید مصطفی احمدی روشن خیر مقدم عرض نمودند و سخنانی در مورد روز نهم دی و حوادث و اتفاقات آن روز و چگونگی دخالت دشمنان و فرصت طلبان ایراد فرمودند و سپس در مورد بسیج وفعالیت های آنان و نقش بسیج در مهار فتنه  و حرکت های انقلابی آنان نکاتی را افزودند و همچنین از جناب آقای ساروقیان به خاطر زحمات ایشان در روند رو به رشد بسیج اساتید تشکرو قدردانی کردند.
در ادامه جناب آقای ساروقیان مسئول بسیج اساتید در باره جنگ نرم و اهمیت راه اندازی پیوست نگاری فرهنگی در تمامی پروژه هاو طرح ها صحبت نمودند
ایشان در ادامه راجع به تشکیل ( ان جی او) هایی در زمینه های مختلف علمی ، پژوهشی ، صنعتی و.... در بسیج اساتید اشاره نمودند که به صورت گروه های تخصصی حتی با نمایندگان در ارتباط هستند و نظرات تخصصی خود را در مسائل مختلف از طریق آنان پیگیری می کنند ایشان در انتها به رشد چشمگیر بسیج اساتید اشاره فرمودند .
سپس جناب اقای خواجه سروی اشاره به برد بسیج در بین مردم کردند و افزودند از اساتید و مخصوصا بسیج اساتید انتظارات و توقعات خیلی بیشتر خواهد بود

در انتهای مراسم از جناب آقای بیات معاونت سابق دانشگاه به خاطر زحمات و تلاشهایشان در مدت فعالیت در پست معاونت در دانشگاه پیام نور لواسانات و همچنین از پدر شهید احمدی روشن تقدیر و تشکر گردید.