برگزاری روز بزرگداشت زبان فارسی و آیین های نوروزی
برگزاری روز بزرگداشت زبان فارسی و آیین های نوروزی و شعرخوانی جمعی از دانشجویان
دانشگاه پیام نور لواسانات با همکاری انجمن ادبی سیمرغ ، به مناسبت روز زبان ، در تاریخ 12/12/94 مراسمی تحت عنوان بزرگداشت زبان فارسی و آیین های نوروزی برگزار نمود.
این مراسم ساعت 10:20 در سالن اجتماعات دانشگاه با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید . سپس ریاست دانشگاه پیام نور لواسانات (جناب آقای دکتر شهریاری ) ضمن خوش آمد گویی به حضار در سخنان کوتاهی یادآور شدند :
ایشان ادامه دادند :موجب افتخار ماست که از چنین سابقه فرهنگی و تاریخی برخوردار هستیم چراکه کمتر ملتی از چنین سابقه فرهنگی و تاریخی برخوردار است
سپس جناب آقای دکتر فریدون جنیدی ،متخصص زبان پهلوی و بنیانگذار و مدیر بنیاد نیشابور (سازمان پژوهش و فرهنگ ایران) در خصوص زبان پهلوی ، اوستا ، شاهنامه و ریشه های واژه ای فارسی صحبت کردند.
ایشان بیان داشتند برگزاری چنین برنامه هایی بسیار مفید و یک حرکت معنوی است و بسیار به نگهداری زبان فارسی کمک میکند.
مدیر بنیادنیشابور افزودند :برگزاری روز ملی زبان فارسی موجب شناساندن فرهنگ و زبان فارسی به دانشجویان و جهانیان می شود و این برنامه هم در حد خود از کیفیت بسیار خوبی برخوردار بود زیرا هرچه از این برنامه ها برگزار گردد جهت ترویج این زبان ارزشمند و مفید خواهد بود.
در ادامه جناب آقای جواد انصافی هنرمند فرهیخته کشورمان به عنوان مهمان ویژه در این برنامه در خصوص فلسفه آیین های نوروزی سخنانی ایراد نمودند. ودر آن به تشریح فلسفه سفره هفت سین و سایر آداب و رسوم ایرانیان در نوروز پرداختند و افزودند در هیچ کجای دنیا آیینی مانند نوروز وجود ندارد که تمامی مردم به صورت خود جوش به نظافت و پاکیزگی خانه و شهرشان بپردازند
در خلال برنامه ها نیز شاعران دانشجو از جمله جناب آقای شروین سلیمانی ،سرکار خانم لیلا روزبهانی و سرکار خانم جمیله موسوی و ,…. به شعرخوانی پرداختند
ضمنا دراین مراسم آقای غفار بیات (معاونت دانشگاه) ، اقای دکتر موسوی و آقای مهدوی فر از اعضای هیات علمی و جمعی از استادان ، دانشجویان و همکاران شرکت داشتند.
مدیریت فرهنگی دانشجوی دانشگاه