تصاویری از همایش پژوهش و جایگاه آن در دانشگاه پیام نور
پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان تهران معرفی شدند
دکتر علی جمشیدی رئیس محترم دانشگاه پیام نور استان تهران طی مراسمی در روز یکشنبه 29/9/1394 ضمن معرفی پژوهشگران برتر استان تهران از آنان تقدیر کرد.
پژوهشگران برتر استان تهران به شرح زیر معرفی شدند
بخش علوم انسانی
1-علوم اجتماعی، مدیریت،حسابداری جناب آقای دکتر فرهاد خداداد کاشی
2- ادبیات و زبان های خارجه سرکار خانم دکتر بلقیس روشن
3- ادبیات و علوم اسلامی،علوم تربیتی ،روان شناسی و تربیت بدنی جناب آقای دکتر ابوالفضل فراهانی
بخش علوم پایه: جناب آقای دکتر غلامرضا بخشی خانیکی
بخش فنی و مهندسی : جناب آقای دکتر میثم جعفری اسکندری
بخش کشاورزی: جناب آقای دکتر محمد علی ابراهیمی پژوهشگر برتر
در آذر ماه سال جاری جناب آقای دکتر جمشیدی طی احکام جداگانه ای آقایان دکتر شهریار فرهمند راد،دکتر بوند شهریاری و دکتر حسین زارع را به عنوان اعضای کمیته داوری استان جهت انتخاب پژوهشگران برتر انتخاب نمودند.
در ابتدای مراسم آقای دکتر بوند شهریاری دبیر اجرایی کمیته داوری شاخص های انتخاب پژوهشگران برتر استانرا بیان نمود. ایشان فرمودند اعضای کمیته پس از بحث و داوری به این جمع بندی رسیدند که در انتخاب پژوهشگر برتر در بخش استادان همان اطلاعات سیستم گلستان ملاک عمل قرار گیرد در بخش کارمندان و دانشجویان داشتن بیش از دومقاله علمی و پژوهشی ملاک انتخاب قرار گرفت .
در پایان این مراسم آقای پاشایی مخترع برتر دانشگاه پیام نور لواسانات در خصوص مسایل و مشکلات فراروی دانشجویان مخترع و مبتکر به ایراد سخنرانی پرداخت. لازم به توضیح است در بخش هنر و معماری امتیاز سرکار خانم دکتر ساناز لیتکویی از حد اقل امتیاز در نظر گرفته شده توسط کمیته داوران کمتر بوده ولی بعنوان پژوهشگر برتر تقدیر شده است.
بخش دانشجویی: آقای کمیل بوستانی انتخاب گردیده است.
بخش پژوهشگران برترکارکنان :
آقای دکتر باقر باقریان مدیر پژوهش دانشگاه پیام نور لواسانات بعنوان پژوهشگر برتر در بخش تالیف و آقای دکتر حمیدرضا صبحی مدیر پژوهش مرکز تهران شرق بعنوان پژوهشگر برتر در بخش مقالات انتخاب گردیده اند.
در ضمن آقای دکتر علی اصغر شکری و دکتر سید علی اکبر احمدی با اینکه بیشترین امتیازات لازم را کسب کرده اند چون در سال گذشته بعنوان پژوهشگر برتر انتخاب شده اند از لیست پژوهشگران برتر حذف گردیه اند.