اخبار آموزش
نکات درس حفظ جزءسی قرآن کریم

.

نکاتی در خصوص درس حفظ جزءسی قرآن کریم
(درسی اختیاری با تاثیر مثبت در معدل کل)

1️⃣ دانشجویان کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری می‌توانند درسحفظ جزءسی قرآن کریم را اخذ نمایند.
2️⃣ این درس فرهنگی، اختیاری، رایگان و با تاثیرمثبت درمعدل کل می‌باشد.
(جزو دروس سرفصل رشته ها نیست)
3️⃣ تعداد واحد درس فوق در سقف واحد اخذ شده در نیمسال جاری و کل واحدهای گذرانده محاسبه نخواهد شد.
4️⃣ این درس فاقد شهریه می‌باشد.
5-  ازآنجاکه این درس برای افزایش معدل بسیار مؤثر است، دانشجویان در صورت تمایل می‌توانند نسبت به اخذ آن اقدام نمایند.
6- اگر دانشجویان مقطع کارشناسی‌ارشد در مرحله‌ی پایان‌نامه هستند، می‌توانند در کنار واحد پایان‌نامه‌، جهت افزایش معدل نسبت به اخذ این درس اقدام کنند. البته در این صورت دفاع از پایان نامه به بعد از ثبت نمره این درس موکول می‌شود.
7-  درصورت عدم آمادگی، دانشجو می تواند در آزمون این درس حاضر نشود و در صورت تمایل در ترم های بعد آنرا اخذ نمایید.
8- ملاک قبولی و تاثیر مثبت این درس در معدل، کسب نمره حداقل ۱۲ در کارشناسی و‌ ۱۴ در کارشناسی ارشد است.
 (در صورتیکه نمره کسب شده پایین تر‌ از این باشد دانشجو میتواند در ترم های بعدی آت را مجددا اخذ نماید)