1399/8/27 سه‌شنبه
آموزش تصویری پرداخت شهریه و عدم مشاهده منوهاي گلستان

دانشجوی گرامی با توجه با اینکه ثبت نمرات میان ترم و پایان ترم شما مستلزم پرداخت شهریه می باشد تا امکان ثبت نمره در سیستم گلستان برای استاد فراهم گردد
دانشجویان میتوانند با استفاده از روش های زیر نسبت به پرداخت شهریه (اعلام شده در منوی ثبت نام اصلی) اقدام نمایند .

روش اول : ( منوی آموزش -> شهریه -> پرداخت های الکترونیکی دانشجو ) تغییر مبلغ در گزینه ''مبلغ پرداختی" بر اساس میزان شهریه

روش دوم : ( منوی آموزش -> گزارش های آموزش -> شهریه -> پرداخت ها -> 264-گزارش تولید شماره سریال پرداخت بانک ) ثبت شماره دانشجویی و مبلغ شهریه

درخصوص مابه‌التفاوت شهریه پرداختی شما در حذف و اضافه (در صورت واریز شهریه):

۱- اگر شهریه‌ی شما در حذف و اضافه بیشتر از شهریه در هنگام انتخاب واحد شده است باید ما‌به‌التفاوت آن را به یکی از روش‌های واریز شهریه‌ی پیام نور پرداخت نمایید.

۲- اگر شهریه‌ی شما در حذف و اضافه کمتر از شهریه‌ پرداخت‌شده از سوی شما در هنگام انتخاب واحد باشد، مابه‌التفاوت آن در حساب شما ذخیره و از شهریه‌ی ترم بعد شما کسر می‌شود

* بانک صادرات برای تسریع در امور بانکی و پاسخ به نیاز مشتریان خدمت جدیدی را روانه بازار کرده که طی آن دانشجویان دانشگاه پیام‌نور می‌توانند قبوض شهریه خود را از طریق بارکد خوان دستگاه‌های خودپرداز این بانک در سراسر کشور پرداخت کنند.
دانشجویان به زودی می‌توانند قبوض دانشگاه پیام‌نور را از طریق بارکد خوان شعب و همراه بانک هم پرداخت کنند.

* دقت داشته باشید ،مدت زمان ثبت شهریه واریزی شما در سیستم گلستان پیام نور در روش های مخلتف به شرح زیر می باشد:

1- پرداخت به صورت اینترنتی : بین 2 تا 5 ساعت

2- پرداخت حضوری در بانک صادرات : بین 48 تا 72 ساعت

3- پرداخت از طریق خودپرداز بانک صادرات : بین 48 تا 72 ساعت

4- پرداخت از طریق تلفن بانک صادرات : بین 24 تا 72 ساعت
-----------------------------------------------------------------------------------

بنا بر سوالات بیشمار دانشجویان عزیز در خصوص عدم مشاهده منوهای سایت گلستان:

دو دلیل می تواند داشته باشد که نتوانید منوهای سایت(از جمله منوی ثبت نام ) را مشاهده فرمایید:

1داشتن بدهی و عدم پرداخت شهریه :

دانشجویان باید بدهی شهریه نداشته باشند و شهریه خود را به صورت کامل پرداخت کنند تا منوهای سایت برایشان فعال شود.

2نمایش قسمت نظرسنجی :

بعضی از دانشجویان هنگام ورود به سیستم گلستان فقط داری منوی نظرسنجی هستند. باید از منوی نظرسنجی به سوالات آن پاسخ گویند و پس از تکمیل نظرسنجی دکمه پایان پاسخگویی را کلیک کنند و سپس از سیستم خارج شوند و دوباره وارد سیستم گلستان شوند ،مشاهده خواهید کرد که منوهای دیگر نیز فعال شده است.

📢 قابل توجه دانشجویان جدیدالورود:

تکمیل فرم نظرسنجی در سامانه‌ی گلستان پیش از انجام مراحل ثبت‌نام

✳️ دانشجویانی که پس از ورود به سیستم گلستان با الزام تکمیل فرم نظرسنجی روبه‌رو می‌شوند، جهت تکمیل فرم و کامل‌شدن پروفایل اطلاعات دانشجویی از مسیر زیر اقدام نمایند و سپس مجددا وارد سیستم شوند و ثبت نام نمایند:

ارزشیابی ----> نظرسنجی ----> پاسخگویی افراد به سوالهای نظرسنجی -----> وارد کردن عدد 13 در نوع نظرسنجی ----> تکمیل اطلاعات و اعمال تغییرات -----> اعمال گزینه پایان پاسخگویی

مسیر انتخاب واحد پس از تکمیل فرم نظرسنجی:

ثبت نام ----> عملیات ثبت نام -----> ثبت نام اصلی.

فايل هاي مربوطه :
video_2018-01-29_15-21-53.mp43.29 MB