1399/8/25 یکشنبه
ترمیم معدل و عدم انتخاب واحد در زمان اعلام شده

اگر میانگین کل نمرات دانشجویی پس از گذراندن کلیه‌ی دروس آموزشی، کمتر از 14 در دوره‌ی کارشناسی‌ارشد و کمتر از 12 در دوره‌ی کارشناسی باشد، در صورتی‌که حداکثر مدّت مجاز تحصیل وی به پایان نرسیده باشد، می‌تواند در دوره‌ی کارشناسی تا سقف 20 و در دوره‌ی کارشناسی ارشد تا سقف 12 واحد اخذ و تکرار نماید تا حداقل میانگین لازم برای دانش‌آموختگی را به‌دست آورد.
 تبصره: دانشجوی کارشناسی‌ارشد 12 واحد ترمیم معدل را باید حداکثر در دو نیم‌سال اخذ نماید.
-------------------------------------------------------------------------------------------

عدم ثبت‌نام دانشجو در موعد مقرر بدون درخواست کتبی مرخصی یا عدم مراجعه محسوب می‌شود.

دانشجوی عدم مراجعه می‌تواند با درخواست کتبی به مرکز/واحد محل تحصیل با شرایط ذیل تقاضای عدم مراجعه و صدور مرخصی تحصیلی نماید:

لغو عدم مراجعه فقط برای یک‌بار در طول تحصیل امکان‌پذیر است.

نیمسال‌های عدم مراجعه جزو سنوات مجاز تحصیل محسوب می‌شود.

پس از لغو عدم مراجعه باید مرخصی تحصیلی صادر گردد و مطابق ضوابط شهریه‌ی ثابت یک یا چند نیمسال عدم مراجعه به دانشگاه پرداخت شود.